Honing i Nordjylland nær Frederikshavn

Indvendig præcision

Vi har i mange år arbejdet med honing og har derved stor erfaring inde for denne gren af bearbejdning. Ud over at give en ekstra mulighed for at efterbearbejde emner, giver det også muligheden for at sikre kvaliteten af jeres produkter endnu mere, da det er et fantastisk redskab til at rette tolerancer eller overflader, skulle det blive nødvendigt. Vi arbejder med honing i Frederikshavn og i hele landet.

Med vores honeafdeling kan vi, ligesom slibning, komme helt tæt på de små tolerancer. Her arbejder vi dagligt ligeledes nede i dimensioner fra 0,02-0,001mm og har stor erfaring med sammenpasning af emner. Heriblandt har vi arbejdet meget med brændstofudstyr til både gas og olier, men også almene produkter der skal lagerligges, hvor kvaliteten er et must.

Til honing har vi både horisontal maskiner, vi supplerer op med en vertikal til større opgaver, som giver os stor fleksibilitet til at løse selv de mere komplicerede og krævende emner i et hav af forskellige dimensioner.

Har i passkiver og ikke ønsker slibespor, men stadig en pæn overflade?

Så har vi to lappemaskiner til rådighed, hvor vi undgår mønster efter slibesten og stadig sikre at tolerancerne sidder i skabet, men også at overfladen er helt blank.

Honekapacitet

Horisontal

Diameter: Ø5-300 mm
Slaglængde: 2,5-300 mm

Vertikal

Diameter: Ø22-600mm
Slaglængde: 20-600mm

Kontakt os og hør mere om honing

Vil du høre mere om vores arbejde med honing i Frederikshavn, så er du velkommen til at kontakte os. Vi befinder os i Frederikshavn, men er tilgængelig i hele landet. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan ringe til 96 20 50 50 eller sende en mail til kontor@kogc.eu.

Maskinliste

Honing

Sunnen MBB 1560/1800 (3 stk.)
Gehring Delapena E2000
Delapena Beam-Autostroker

Lapning

Lapmaster 14 (2 stk.)