CNC fræsning i Nordjylland

Bearbejdning i 5 akser

Har du brug for professionel CNC fræsning i Nordjylland? Hos Kofod & Christensen bestræber vi os på at være jeres ideelle underleverandør, der griber enhver opgave an. Vi har derfor fræsecentre der kan gribe lige præcis din opgave an.

Med vores 5-aksede Variaxiser kan vi lave traditionel fræsning, men også 3D fræsning til komplicerede produkter. Vores 5-aksede centre er koblet op med pallette-skift, hvilket sikre os mindst mulige nede tid imellem emneskifte og derved også en konstant aktiv produktion.

Har du større opgaver der skal håndteres, tilbyder vi vores større VTC800 maskine der, ud over et stort planareal, også har monteret et rundbor, så der sikres flest mulige sider bearbejdet under samme opstilling og skaber en større sikring af kvaliteten.

Vi gør brug af CAM styring på alle vores fræsere og har du et emner med skæve former og bearbejdning, finder vi løsningen.

Vi er din professionelle fræseleverandør, om i skal bruge en hydraulikblok, ventilhus, specialværktøj, modificering af komponenter og meget mere, så står vi klar.

Nedenfor ser du bl.a. vores kapacitet på centrene, samt hvilke maskiner vi har til rådighed.

Fandt du ikke du ledte efter?

Kig eventuelt under vores CNC-drejning, honing eller slibning.

Fræsekapacitet

X-axis 3000 mm
Y-axis 800/1000 mm
Z-axis 720 mm
CNC rundbord op til Ø500mm

Kontakt os for CNC fræsning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores CNC fræsning. Vi udfører CNC fræsning i Nordjylland nær Frederikshavn. Dog har vi også mange kunder forskellige steder i landet.

Maskinliste

Mazak VTC800/30 SR
Mazak Variaxis 630-5X
Mazak Variaxis i700-Matrix 2